Novinky

Vyhlášení volejbalových nadějí Královéhradeckého kraje  Mládež | 01.10.2020


Každým rokem Krajský volejbalový svaz vyhlašuje nejlepší krajské volejbalové talenty. Letos tomu bylo 30.9.2020 opět v zasedací místnosti Slávie HK. Celé vyhlášení vylo ovlivněno koronavirovou krizí, proto se nekonal doprovodný program a všichni museli mít navlečené roušky. Trochu jsme to porušili při focení do kroniky.

V kategorii „Naděje“ chlapci za rok 2019 byl oceněn náš odchovanec Marek Suk: Marek je od 6 let hráčem VK AŠ Kvasiny, kde pod vedením trenérů Tomáše Erbena a Martina Moravce dosáhl na řadu úspěchů v barevném minivolejbalu. V letošním roce vyhrál se svými spoluhráči krajský přebor v modrém minivolejbalu a v rámci hostování ve VK Sport Rychnov nad Kněžnou získal titul v krajské soutěži mladších žáků. V minulých letech pravidelně vyhrával se spoluhráči republikové turnaje ve žlutém, oranžovém, červeném a zeleném minivolejbalu. Mezi jeho přednosti patří čtení hry, obětavost v poli. Jeho základní herní činnosti jsou na republikové úrovni a má stále chuť se zlepšovat. Zúčastnil se také letos kempů "Benjamínci 2008". Studuje na gymnáziu, pátým rokem se věnuje hře na saxofon a hraje také hokej za HC Opočno.

M. Suk je již čtvrtým oceněným začínajícím volejbalistou v našem klubu po Anetě Dostálkové (2014), Michaele Sukové (2015) a Janu Moravcovi (2018).

Za „Trenérský přínos volejbalu“ v kategorii chlapců byl oceněn Tomáš Erben, který se věnuje trénování mládeže v Kvasinách od roku 2010.

 

Fotografie zde.

 

19.06.2019