Novinky

Osmdesátiletý volejbal v Kvasinách  Akce | 12.06.2021


V sobotu 12. 6. 2021 za velké pozornosti diváků proběhla na kvasinských volejbalových kurtech oslava 80 let trvání volejbalu v Kvasinách. Příjemné odpoledne moderovala M. Zímová a přijeli i vzácní volejbaloví hosté V. Nidrle, předseda KVS, L. Ruprich, předseda OVS a člen výboru ČVS J. Lejsek.

Na úvod oslav proběhlo slavnostní předání ocenění. Jako první to bylo poděkování za reprezentaci klubu v minivolejbale J. Moravcovi a M. Sukovi, kteří ve svých kategoriích pět let kralovali republice. Dále byli oceněni hráči II. NL a I. NL za největší mužské úspěchy v historii volejbalového klubu. Kvasinští volejbalisté k oslavám nechali vytisknout kroniku, která mapuje posledních pět let činnosti. L. Ruprich na závěr ocenil u příležitosti 100 let českého volejbalu J. Hartmanovou z Kostelce n. O., K. Mixu z Vamberka, Z. Nováka z Chlen, M. Charváta z Čestic, A. Vaveru a J. Maška z Kvasin za celoživotní práci pro volejbal. Následovala volejbalová exhibice oceněných minivolejbalistů, přátelský zápas mužů Kvasin s bývalými hráči Kvasin a ukázka všech kategorií barevného minivolejbalu.

Po dohrání následovalo hudební vystoupení V. Dohnálka se synem Vojtou a po nich zahrála kapela z Týniště n. Orl. Black Buřiňos. Odpoledne se velice vydařilo i díky příznivému počasí. Organizátoři děkují všem, kteří se podíleli na organizaci, divákům a hlavně obci Kvasiny za dlouholetou podporu.

Fotografie z akce zde

 

 

19.06.2019