Novinky

Příměstský tábor Spoki  Akce | 21.07.2021


Od 12. do 16. července se ve volejbalovém areálu v Kvasinách konal první turnus příměstského sportovního tábora Spoki. 

Celkem se zúčastnilo 22 děti ve věku 6-12 let. Děti byli rozděleny trenéry do dvou skupin ve kterých mezi sebou soupeřily. První skupina jménem Opičky a druhá Zubři.

Každý den se děti vyzkoušely nový sport nebo sporty. Každý trénink byl jiný. Od prvního dne si děti vyzkoušeli volejbal, basketbal, badminton, atletiku, street dance, fotbal, orientační běh, karate a spousty nových pohybových her. Celý týden na nudu nebyl čas. Děti byly pod dozorem zkušených trenérů. Na každý sport přijel jiný trenér se zaměřením na svůj sport. 

Každý den o stravování bylo postaráno. Svačinka se vlezla mezi tréninky a oběd nám dovážel Petr Ulrich ze Společenského domu v Solnici. 

Poslední den děti dohrávaly zápasy a čekal je speciální trénink karate a aikida. Nakonec čekalo vyhlášení, které bylo strašně těsné, ale o pár bodu vyhráli Zubři a nejlepším sportovcem se stal Vojtěch Šíma. 

První turnus se vydařil!!!Počasí nám přálo a krom jednoho dopoledne nám svítilo sluníčko a hlavně kromě pár bodnutí žihadlem se výrazný úraz nestal. Všechny děti si tábor užily a úsměv na tvářích nás doprovázel celý týden. Děkuji všem trenérům za skvělou spolupráci.

Moravcová

 

19.06.2019