Novinky

4. kolo okresního přeboru  Mládež | 16.01.2022


V neděli 16. 1. 2022 se konalo 4. kolo OP v barevném mini. Turnaj uspořádal Sokol Doudleby a hrálo se v hale SSŽ v Kostelci n. Orlicí. Účast družstev byla lepší než v předešlém kole. Přihlásilo se 7 družtev žlutého, 10 družstev oranžového a 14 družstev červeného minivolejbalu. Hrálo se na 8 minut. Žlutí jednokolově každý s každým. Oranžoví a červení měli dvě skupiny a poté hráli o umístění první s prvním, druhý s druhým atd.

Za náš klub hráli ve žlutém: L. Volná, K. Brodecká. Holky prohrály pouze jednou a skončily na krásném 2. místě.

Oranžová jsme měli tři družstva. “A” M. Moravec, Š. Luščáková - naše smíšené družstvo ani jednou neprohrálo a s přehledem celý turnaj vyhrálo 1. místo. “B” Z. Chlumecká, A. Vavera - naše druhé družstvo hrálo jak na houpačce a výsledkem bylo 6. místo. Třetí družstvo hrálo ve složení M. Jančí, L. Kubcová, K. Jirsová - jejich hra stačila na 10. místo.

Červený tým hrál ve složení A. Rolečková, K. Kopecká. Holky bojovaly, a ve třech zápasech musel rozhodnout poslední bod až po konci herního času. Nakonec to uhrály na 5. místo.

Děti si turnaj ve velké tělocvičně užily. Výsledky z každého kolo se započítávají do tabulky OP. Po posledním turnaji, který je naplánován na květen se vyhlásí konečné výsledky. Snad to nic nepřekazí a vše se odehraje dle rozpisu.

Martin Moravec

 

Fotografie z turnaje zde

 

19.06.2019