Novinky

Jarní turnaj nadějí Červený Kostelec  Muži | 03.04.2022


O víkendu 2. -3. 4. 2022 se po třech letech mohl uskutečnit oblíbený turnaj v Červeném Kostelci (Jarní turnaj nadějí). Turnaj je dvoudenní. V sobotu se hrála modrá a červená barva. V neděli hrály menší děti oranžovou a žlutou barvu.

Náš VK obsadil všechny barvy. V sobotu hrálo modré družstvo: E. Houštěková, D. Pilař, V. Cvejn, K.Křepelová, E. Bartková. Našim modrým nechybí radost ze hry, bojovnost, nadšení, ale bohužel ve volejbalových dovednostech ještě trochu něco chybí. Celkově to stačilo na 22. místo.

Červená jsme měli dvě družstva. „A“- Kačky Martincová a Dusbabová. Holky základní skupinou prošly bez porážky. Ve finálové skupině bohužel dvakrát prohrály, ale i tak to stačilo na pěkné 3. místo. Druhé družstvo „B“ - K.Kopecká a M. Moravec. Tento narychlo složený tým, kde Maty opět zaskočil o dvě barvy výš si vedl opravdu skvěle. Základní skupinu také bez porážky vyhráli. Ve finálové prohráli pouze jednou. Při vyrovnanosti skupiny a sečtení všech bodů to znamenalo neuvěřitelné ale zasloužené 1. místo!!

Neděle patřila nejmenším volejbalistům. Naše žluté družstvo hrálo: K. Brodecká a L. Volná. Pro holky to byl první turnaj v tak velké tělocvičně. Skončily na pěkném 6. místo.

Oranžová jsme měli dvě družstva: „A“ - M. Moravec a Z. Chlumecká. V jejich podání to byla jízda. Bez porážky a s velkým přehledem 1. místo! Druhé družstvo: L. Kubcová a A. Vavera. Střídali lepší výkony s horšími. Škoda zbytečných chyb mohlo z toho být lepší než 9. místo.

Celý víkend se povedl. Velký dojem udělal Maty (vítěz dvou barev). Po turnaji za mnou chodili trenéři a ptali se, jak je možné, že kluk co má hrát žlutou vyhraje oranžovou a hlavně těžkou červenou barvu. Moje odpoveď byla: „holt asi slušnej oddíl“!

 

Fotografie z turnaje

 

19.06.2019