Novinky

5. kolo okresního přeboru  Mládež | 05.03.2023


Předposlední kolo Okresního přeboru barevného mini. pořádal Sokol Doudleby. Hrálo se v neděli 5.3.2023 v Kostelci nad Orlicí. Díky velké tělocvičně hrály všechny barvy najednou.

Pro nás to byla trochu komplikace, protože Maty vždy hrál svou oranžovou a poté červenou barvu, ale vše se zvládlo! Začneme žlutou barvou, kde hrálo naše jedno družstvo a svůj úplně první turnaj odehrála V. Prausová s O. Schulzem. Bojovali s výrazně zkušenějšími a vyhranějšími soupeři, a tak jejich bojovnost stačila na 6. místo.

Oranžová byla tentokrát dvě družstva. „A“ M. Moravec a M. Zima odehráli opět bez porážky a s velkým přehledem 1. místo. Druhý tým „B“ K. Brodecká a D. Vašátko si vedl jak na houpačce a skončil na 6. místě. Oranžová se hrála na dvě skupiny a poté o konečné umístění.

Červená byla dvě družstva „A“ Š. Luščáková, M. Moravec a M. Zima. Kluci přebíhali z oranžové barvy, na dva zápasy pomohla K. Kopecká. I přesto na toto kombinované družstvo nikdo nestačil a bez porážky slavili vítězství. Druhé družstvo „B“ Z. Chlumecká, K. Kopecká, A. Vavera. U nich škoda zbytečných technických chyb. Výsledkem bylo 4. místo.

Všech těchto turnajů by se nešlo zúčastnit, bez velké podpory obce Kvasiny! Děkujeme!

Žlutí: V. Prausová, O Schulz – 6. místo.

Oranžoví: M. Moravec, M. Zima – 1. místo.

K. Brodecká, D. Vašátko – 6. místo

Červení: Š. Luščáková, M. Moravec, M. Zima, K. Kopecká – 1. místo.

K. Kopecká, Z. Chlumecká, A. Vavera – 4. místo.

 

Fotografie

 

19.06.2019