Novinky

Jarní turnaj Hradec Králové  Mládež | 12.02.2023


V neděli 12. 2. 2023 jsme se zúčastnili Jarního turnaje, který pořádala hradecká Slávie. Turnaj je každoročně vypsán pouze pro oranžovou a modrou barvu. My jsme do HK vyrazili s 5 družstvy (2x oranžová, 3x modrá družstva)

Oranžoví: S. Srb, V. Roleček. Pro Víťu to byla první zkušenost s oranžovou barvou. Kluci si vedli dobře, hráli pěkný volejbal a žádný míč pro ně nebyl ztracen a celkově to stačilo na 9. místo. Druhé oranžové družstvo bylo dívčí K. Brodecká, V. Kubcová. Holky hrály s úsměvem ve všech zápasech a skončily těsně před kluky na 8. místě. Oranžových bylo celkem 24 družstev.

Modrá barva byla rozděleny do 5ti skupin. V každé skupině bylo jedno chlapecké družstvo a po odehrání základních skupin si to kluci rozdali mezi sebou v jedné skupině. Naše smíšené družstvo R. Karpyshyn, L. Kubcová, A. Rolečková, K. Jirsová, K. Kopecká skončilo na 5. místě.

Druhé družstvo K. Dusbabová, K. Křepelová, K. Kopecká hrálo jak na houpačce. Lepší výkony se střídaly s horšími. Výsledkem bylo 9. místo.

Třetí družstvo bylo také smíšené K. Martincová, Š. Luščáková, V. Kovářová, M. Moravec, ale díky tomu, že Maty spadá ještě do oranžové barvy, tak zůstaly hrát v dívčí skupině. Po vítězství v zákl. skupině hráli o celkové vítězství. Soupeři v první finálové pětce byli zkušenější a vyhranější, ale i tak naši získali krásné bronzové medaile. Krásné umístění z celkově 23 družstev.

Oranžoví: S. Srb, V. Roleček – 9. místo.

K. Brodecká, V. Kubcová – 8. místo.

Modří: K. Martincová, Š. Luščáková, V. Kovářová, M. Moravec – 3. místo.

K. Dusbabová, K. Křepelová, K. Kopecká – 9. místo.

R. Karpyshyn, A. Rolečková, K. Jirsová, L. Kubcová – 5. místo.

Martin Moravec

 

Fotografie

 

19.06.2019