Novinky

Jarní turnaj nadějí  Mládež | 26.03.2023


Ve dnech 25. – 26. 3. 2023 jsme se zúčastnili JTN, který se hrál v Červeném Kostelci. Turnaj byl rozdělen do dvou dnů. V sobotu hrála modrá a červená barva. V neděli hrála žlutá a oranžová.

Sobotní turnaj hrálo jedno modré družstvo: K. Dusbabová., K. Martincová., K. Křepelová. Červená družstva byla dvě: M. Moravec, Š. Luščáková a M. Zima, K. Kopecká. Modrým chyběla o troch větší volejbalovost a větší klid při zakončení. I přes snahu a elán to stačilo na celkové 8. místo. Modrých bylo celkem 24 družstev.

Červení: Maty, Šárka za celý turnaj neprohráli a zaslouženě celý turnaj vyhráli. Hlavně zápas s Chlumcem byl naprosto skvělý z obou stran. Druhé družstvo: Miky, Kája mělo velkou smůlu, tři zápasy prohráli o jediný bod naproti tomu jeden o ten jeden bod vyhráli. Celkově skončili na 8. místě. Červených se sešlo 26. družstev.

V neděli turnaj rozehráli nejmenší. Žlutí: V. Prausová, O. Schulz. Naši benjamínci se stále seznamují jak s barvou, tak s turnaji, ale bojovnost a nadšení jim nechybí i když většinou hrají s výrazně staršími protihráči. V Kostelci z toho bylo 12. místo. Odměnou jim byli diplomy a hlavě jejich první medaile.

Oranžoví: M. Moravec, M. Zima, S. Srb. K již zkušeným Matymu a Mikymu přibyl Sebastian, protože jeho parťák onemocněl. Sebastian mezi kluky zapadl a hodně mu tato zkušenost dala. Kluci hráli skvěle a bez porážky celý turnaj vyhráli.

Všichni zúčastnění si odnesli diplomy a sladkou odměnu, ti nejlepší v modré, červené a všichni žlutí a oranžoví navíc pěkné medaile.

Celý víkend v Č. Kostelci byl povedený. Po pořadatelské stránce zvládnutý výborně. Naše výkony byly kvalitní. Trochu zamrzí, že z našeho oddílu jelo tak málo dětí. Snad se na náš JTM sejdeme ve větším počtu.

 

Modří: K. Martincová., K. Dusbabová, K. Křepelová – 8. místo.

Červení: M. Moravec, Š. Luščáková – 1. místo, K. Kopecká, M. Zima – 8. místo.

Oranžoví: M. Moravec, M. Zima, S. Srb – 1. místo.

Žlutí: V. Prausová, O. Schulz – 12. místo.

 

 

Fotografie z turnaje zde.

 

19.06.2019